Corona maatregelen

Bij De Kookfabriek kunt u terecht voor veilige, schone en gezellige kookworkshops op anderhalve meter afstand, maar ook voor digitale kookworkshops in uw eigen keuken.

Op deze pagina kunt u de verschillende mogelijkheden vinden voor kookworkshops bij De Kookfabriek en digitale kookworkshops bij u thuis, natuurlijk allemaal op een gepaste afstand van anderhalve meter.

Kookworkshops bij De Kookfabriek

Op 25 september komt de anderhalve meter afstand in de horeca te vervallen en is een vaste zitplaats ook niet meer nodig. Dit betekent dat wij vanaf 25 september weer gezelschappen kunnen ontvangen met onze reguliere capaciteit.

De capaciteit* per vestiging is als volgt:

Amsterdam 192 personen 
Rotterdam 112 personen
Utrecht 112 personen
Den Haag 96 personen
Eindhoven 64 personen
Groningen 15 personen

Gezien wij grote gezelschappen kunnen verwelkomen is het mogelijk dat er meerdere gezelschappen tegelijkertijd aan het koken zijn. Uiteraard beschikt u over eigen kookeilanden en dinertafels en volgt u een geheel eigen programma. *Uitbreiding van de bovenstaande capaciteit is mogelijk op aanvraag.

Corona check app
Daarnaast zijn wij verplicht om gebruik te maken van de corona check app. Dit betekent dat wij bij entree controleren op een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve test (maximaal 24 uur oud). Daarnaast dient u ook een legitimatiebewijs te tonen, een rijbewijs is ook een geldig legitimatiebewijs. Wilt u meer weten over de corona check? Neem dan contact met ons op, of kijk op https://coronacheck.nl

Wij zijn 7 dagen per week geopend, reserveren is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Wij zien ernaar uit u weer te mogen verwelkomen bij een van onze vestigingen! Neem een kijkje op onze workshoppagina voor ons volledige aanbod.

St(r)eaming Chefs

U kunt al enige tijd bij ons terecht voor digitale kookworkshops met vrienden, familie, of collega's en daar gaan wij natuurlijk nog steeds mee door! 

Tijdens onze St(r)eaming Chefs kookworkshop verzorgen wij een workshop via een livestream, privé voor uw gezelschap. Deze workshop is 7 dagen per week te reserveren op een tijd naar keuze. Na afloop van de workshop heeft u een heerlijk gerecht gekookt en kunt u direct aan tafel.
Op dat moment verlaten wij de livestream en kunt u nog gezellig met uw gezelschap blijven, zodat u gezamenlijk kunt eten en bij kunt praten. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze St(r)eaming Chefs pagina. 
 

 

Bij De Kookfabriek

Verschillende kookworkshops, op een datum en tijd naar keuze.

Reservering nodig

Digitaal

St(r)eaming Chefs
Op een datum en tijd naar keuze

Meer informatie?

Neem dan contact op met ons hoofdkantoor
info@kookfabriek.nl
085 744 1007