HomeKookworkshopsVergaderenBeurslocatieOp LocatieReceptenPartnersLocaties
LocatiesAmsterdamRotterdamDen Haag

Kookworkshop Rotterdam

De locatie voor een culinaire activiteit met een groep vrienden of collega’s in Rotterdam

In het statige gebouw St. Jobsveem aan de Lloydstraat is onze kookstudio gehuisvest. 365 dagen per jaar heeft u hier de mogelijkheid tot culinair entertainment, in de vorm van boekingen voor kleinere en grotere groepen, of door aan te sluiten bij regelmatig terugkerende masterclasses van bekende chefs.

Locatie
De locatie is geselecteerd vanwege de ligging, bereikbaarheid en het groeiend aantal activiteiten in dit gedeelte van de Maasstad. Het pand beschikt over meerdere etages maar heeft door de verschillende vides een zeer open karakter. Door deze bestaande indeling en de sfeervolle inrichting komen gasten onmiddellijk in een gastvrije en culinair inspirerende sfeer terecht. De inrichting is, net zoals in de andere vestigingen, ons paradepaardje. Er is een moderne ambiance met onbeperkte functionaliteiten en een warm horecagevoel gecreëerd, met respect voor de industriële elementen die in het honderd jaar oude pand aanwezig zijn.

Kookworkshop volgen in Rotterdam

Een kookworkshop bij ons volgen met uw vrienden of collega's is anders dan bij de meeste kookstudio's. Uw keuze voor onze nieuwste kookstudio garandeert u een professioneel begeleide middag of avond waar iedereen de handen uit de mouwen moet steken. Er zijn in de omgeving Rotterdam diverse kookstudio’s gevestigd, maar voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje is het erg belangrijk dat u de juiste locatie uitkiest.

Onze kookworkshops in Rotterdam onderscheiden zich duidelijk van anderen doordat iedereen het gehele menu bereidt. Tevens biedt De Kookfabriek Rotterdam plaats voor groepen vanaf 8 tot 120 personen!

Een kookworkshop in De Kookfabriek volgen is een bijzondere ervaring. Onze chef ontvangt u met een hapje en een drankje. Na de uitleg van het menu door onze chef gaat u zelf aan de slag aan een van onze compleet uitgeruste kookeilanden. Nadat u samen met uw vrienden of collega's alles bereid heeft gaat u aan tafel om te genieten van het resultaat.

Rotterdam
Lloydstraat 24
3024 EA  Rotterdam
T +31 10 2680063 
F +31 10 2680066
E rotterdam@kookfabriek.nl

Let op!
Betaald parkeren
Q-park op 100m afstand
€1,70 per uur

 

Mocht u per watertaxi naar De Kookfabriek komen kunt u voor de deur aanmeren!BEKIJK KOOKWORKSHOPS

MEDITERRANE WORKSHOP
Maak samen 8 mediterrane gerechten
Vanaf € 49,00
Vanaf 10 personen


SEIZOENSWORKSHOP
Samen een 3- of 4-gangen topchef menu bereiden
Vanaf € 54,00
Vanaf 8 personen


TEAMBUILDING
Koken als middel voor communicatie
Vanaf € 85,00
Vanaf 8 personen
Inclusief dranken


ASIAN WORKSHOP
Aziatische kookworkshop
Vanaf € 54,00
Vanaf 10 personen


MASTERCLASS
Leer de fijne kneepjes van een topchef
Vanaf € 85,00
Vaste data
Inclusief dranken


KOOKRESTAURANT
Uit eten gaan maar toch zelf koken
Vanaf € 49,00
Vaste data
Inclusief btw


 

Alle bovenstaande prijzen zijn per persoon en excl. btw.


Ontvang ieder kwartaal onze recepten!