Wil je een eigen Kookfabriek starten?

The Farm Kitchen's Kookfabriek bestaat inmiddels 25 jaar en is uitgegroeid tot marktleider in Nederland op ’t gebied  van het organiseren en uitvoeren van kookworkshops. Wij zijn hard op zoek naar een locatie in Arnhem of Nijmegen en Maastricht.

Naar wie zijn we op zoek?

Naar enthousiaste horeca ondernemers die hun kennis van koken willen overbrengen op anderen én ruimte over hebben, of een gedeelte van hun restaurant willen inrichten als kookstudio. De vloeroppervlakte waar gekookt wordt moet voldoende groot zijn om met 8 tot 30 personen te kunnen te koken. Circa 30 tot 50m2 is voldoende.

Wat krijg je van The Farm Kitchen's Kookfabriek?

De kookeilanden en alle spullen die nodig zijn om te koken. Daarnaast verzorgen wij het gehele reserveringstraject voor jouw locatie en maak je gebruik van onze beproefde recepturen, ook kun je deelnemen aan verschillende trainingen.

Wat kost het?

De investering in de kookeilanden en alle materialen neemt The Farm Kitchen's Kookfabriek voor haar rekening. Wij rekenen een commissie over de gerealiseerde omzet.

Interesse?

Neem snel contact op met Sissy Zwienenberg.

Mocht je een beschikbare ruimte hebben in een andere stad dan Arnhem, Nijmegen of Maastricht ben je uiteraard ook van harte welkom om contact met ons op te nemen. Wij horen graag van je!