De Kookfabriek recepturen

Ook als de workshop voorbij is kunt u nog aan de slag met onze beproefde recepturen. Hier vindt u altijd de recepturen van onze huidige workshops én een aantal Kookfabriek klassiekers!

Type gerecht

Brioche bonbon van geitenkaas

Brioche bonbon van geitenkaas

Met rode biet en walnootmayonaise 

Lees verder
Gepocheerde kabeljauw met knoflookvelouté

Gepocheerde kabeljauw met knoflookvelouté

Met kruidenolie en geschaafde amandelen

Lees verder
Hertenstoof met paddenstoelen

Hertenstoof met paddenstoelen

Geserveerd met polenta en geglaceerde wortels

Lees verder
Chocolademousse met koffie crème patissier

Chocolademousse met koffie crème patissier

Geserveerd met cirtrusgel en kruimeldeeg

Lees verder
A la minute gerookte zalm

A la minute gerookte zalm

Met aardappelblini's en mierikswortelmayonaise

Lees verder
In olie gegaarde diamanthaas

In olie gegaarde diamanthaas

Met mosterdsaus en ''pot-au-feu'' van groenten

Lees verder
Pot-au-feu van groenten

Pot-au-feu van groenten

Bijgerecht bij de diamanthaas met mosterdsaus

Lees verder
Blanc manger

Blanc manger

Met gezouten karamel en amandelkrokantje

Lees verder
 Velouté van pastinaak

Velouté van pastinaak

Met knolselderij en kruidenolie

Lees verder
Gebraden staartstuk

Gebraden staartstuk

Met béarnaisesaus, sjalottencompôte, friet van knolselderij en snijbiet

Lees verder
Lemon Milano

Lemon Milano

Een fris en modern alternatief voor de tiramisu.

Lees verder
Mosselen

Mosselen

Met spaghetti van snijbonen, wortel en spinaziesaus 

Lees verder
Lamsschouder

Lamsschouder

Met tian van Provençaalse groenten en roast potatoes

Lees verder
Panna cotta van witte chocolade

Panna cotta van witte chocolade

Met citrus, grand marniersaus en kaneelkletskop

Lees verder
Shakshuka

Shakshuka

Met volkoren flatbread

Lees verder
Kippenpoten uit de oven

Kippenpoten uit de oven

Met olijven en hazelnoten

Lees verder
Parelgort

Parelgort

Met rode biet, komkommer en peultjes

Lees verder
Tropische Syllabub

Tropische Syllabub

Een fris Aziatisch dessert met ananas, passievrucht en malibu.

Lees verder
Mosterdsoep

Mosterdsoep

Amuse met Franse en Zaanse mosterd

Lees verder
Zalmtartaar

Zalmtartaar

Voorgerecht met groene linzen, appel, augurk en kruidenolie

Lees verder
Rollade van wild zwijn

Rollade van wild zwijn

Hoofdgerecht met paddenstoelenstamppot, gekonfijte groentes, uienmarmelade en calvadossaus

Lees verder
Appel brulee

Appel brulee

Met bladerdeegbaton en appel-gel

Lees verder
Polenta

Polenta

Met geroosterde tomaat en geitenkaas

Lees verder
Tarte tatin

Tarte tatin

Met appelsiroop en crème fraîche

Lees verder
Ricotta dumpling

Ricotta dumpling

Voorgerecht met Parmezaanse kaas, groene asperges en doperwten

Lees verder
Pork Belly

Pork Belly

Hoofdgerecht met Oosterse marinade, geserveerd uit de oven

Lees verder
Flatbread venkelzaad & tzatzikisaus

Flatbread venkelzaad & tzatzikisaus

Bijgerecht met feta, komkommer en venkel

Lees verder
Tzatzikisalade

Tzatzikisalade

Bijgerecht met komkommer, venkel en radijs

Lees verder
Appelcrumble take away

Appelcrumble take away

Quenelle van crème fraîche

Lees verder
Panna cotta van groene thee

Panna cotta van groene thee

Met passievrucht en kokosschaafsel

Lees verder
Gepocheerd ei met engelenhaar en rode biet

Gepocheerd ei met engelenhaar en rode biet

Dit gepocheerde ei serveren wij met engelenhaar van prei, rode biet en een mosterdvinaigrette

Lees verder
Mosseltjes

Mosseltjes

Amuse van mosseltjes met bleekselderij, appel en kerriesabayon

Lees verder
Kaaskroketjes

Kaaskroketjes

Geserveerd met gefrituurde peterselie!

Lees verder
Sandwich van sliptong

Sandwich van sliptong

Voorgerecht met champignons en zuurkool

Lees verder
Arancini

Arancini

Amuse van gefrituurde risotto met mozzarella en zongedroogde tomaat

Lees verder
Bokkepoot van watermeloen

Bokkepoot van watermeloen

Amuse met wasabi en sesam

Lees verder
Yoghurtmousse

Yoghurtmousse

Met rode vruchten, citroen en hazelnoten

Lees verder
Cordon bleu

Cordon bleu

Met pompoencrème en romanesco beurre noisette

Lees verder
Gebakken zeebaars

Gebakken zeebaars

Met zoetzuur van biet en tomatenjam

Lees verder
Gougeres

Gougeres

Kaassoesjes uit de oven

Lees verder
Sous vide gegaarde zalm

Sous vide gegaarde zalm

Met venkel, crème van waterkers en hazelnootcrumble

Lees verder
Chocolade fondant taart

Chocolade fondant taart

Met chocolade aarbeien en crème anglaise

Lees verder
In de oven gegaard runderribstuk

In de oven gegaard runderribstuk

Met sjalottensaus en geglaceerde worteltjes

Lees verder