Heerlijk fris voorgerecht van topchef Julius Jaspers
Gegrilde tonijn met noodlesalade
Met een Oosterse twist!
Engelenhaar van prei met een gepocheerd ei, rode biet en een mosterdvinaigrette
Verfijnd gerecht, maar gemakkelijk te bereiden! Verras uw tafelgenoten en bovenal uzelf!
A la minute gerookte zalm
Erg leuk voorgerecht waarbij men zelf moet roken!
Peentartaar en dorade
Heerlijk gezond met een kleurrijke presentatie!
Gegrilde rode biet met Pierre Robert
Een door Ron Blaauw uitgedachte topper om het diner mee te starten!
Sandwich van sliptong
Heerlijk fris voorgerecht!
Zalm en Papillote
Zalm in een pakketje bereid
Gebakken zeebaars met zoetzuur van biet en tomatenjam
Een heerlijk gebakken zeebaars met een trio van biet ingelegd in zoetzuur met een zelfgemaakte tomatenjam.
Gratin van reuze-macaroni
Geef uw macaroni een hedendaagse twist!
Tarte tatin van tomaat
Tarte Tatin is een appeltaart op zijn kop. Wij hebben de appel vervangen door tomaat!
Quenelle van zeebaars
Bijzonder voorgerecht met een verrassende smaak!
Dorade met een crème van pompoen en spinaziesaus
Lekker voorgerecht voor het najaar!
Zalmtartaar met een ravioli
Voorgerecht op sterrenniveau om van te smullen. Naar receptuur van Ron Blaauw.
Risotto met bospaddestoelen en krokantje van boerderij kip
Risotto variatie!
Kabeljauwfilet met saffraanrisotto en groene asperges
Heerlijke combinatie!