Vanaf 1 persoon

Ook voor kleine gezelschappen bent u bij ons aan het juiste adres! Bij onderstaande kookworkshops kunt u zich vanaf 1 persoon inschrijven. Zo zijn deze workshops een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Ga aan de slag met ons seizoensmenu tijdens het kookrestaurant, of kies voor een Masterclass met een bekende chef.
Shared dining vanaf 1 persoon

Shared dining vanaf 1 persoon

Samen met Eatertainment organiseren wij de workshop Shared dining (vanaf 1 persoon)! Een kookworkshop op zaterdag 29 juni in Amsterdam met gerechten van het seizoen. €90,00 p.p.

Lees verder
Asperges 3-gangen kookworkshop

Asperges 3-gangen kookworkshop

Een éénmalige workshop! Kom ook het asperge menu bereiden en dineren. | €65,00 p.p.

Lees verder
Kookrestaurant

Kookrestaurant

Tijdens deze avond bereidt u zelf, onder leiding van culinair coaches, ons gastronomisch seizoensmenu en kunt u genieten van uw zelfgemaakte culinaire hoogstandjes. Ideaal voor kleinere groepen of gezellig met z’n tweeën. | €72,50 p.p.

Lees verder
Cursussen

Cursussen

Schaaf je kook- en bakskills bij tijdens een van onze cursussen. Met meerdere thema's zoals éclairs, de basis van vegan koken of alles omtrent gezond koken. | va. €72,50 p.p.

Lees verder
Masterclass

Masterclass

Laat u inspireren door een van onze bekende chefs en beleef samen een heerlijke, leerzame en bovenal gezellige kookworkshop in één van onze vestigingen. | €95,00 p.p.

Lees verder