ATAG Masterclass

Leer tijdens deze Masterclass optimaal gebruik maken van uw ATAG inductiekookplaat!

ATAG Masterclass

Momenteel zijn alle Masterclasses geweest, maar er komen zo snel mogelijk nieuwe data aan! Houdt deze pagina in de gaten voor de actuele mogelijkheden.

Gefeliciteerd met de aankoop van uw ATAG-inductiekookplaat! Wij helpen u graag bij het ontdekken van alle culinaire mogelijkheden tijdens een Masterclass van dé ATAG Chef in De Kookfabriek!

Voor deze Masterclasses worden door ATAG speciale cadeaukaarten beschikbaar gesteld. Deze hebben een uniek serienummer. Wij zullen het serienummer eerst controleren voordat uw reservering definitief is. Heeft u geen cadeaukaart gekregen? Dan is het ook mogelijk om mee te doen tegen een betaling van €85,- p.p.

Programma

11:30 - 12:00 uur - Ontvangst
Wij verwelkomen u met een feestelijk glas prosecco en hapje.

12:00 - 14:00 uur - Masterclass van de ATAG Chef
Na de programma-uitleg van onze culinair coaches zal de ATAG Chef uitleg geven over het menu, daarbij geeft hij een kleine kookdemonstratie. Daarna gaan de kookschorten om en neemt u plaats aan een kookeiland. Vervolgens gaat u aan de slag met het bereiden van een heerlijk 4-gangen menu onder leiding van Caspar Bürgi. De amuse wordt tijdens de voorbereidingen bereid en natuurlijk geproefd.

14:00 - 15:30 uur - Lunch
Tijdens de lunch geniet u gezamelijk van uw eigen culinaire hoogstandjes. Tussentijds gaat u terug de keuken in om de laatste hand te leggen aan het hoofd- en nagerecht.

15:30 - 16:00 uur - Afsluiting
Geniet na met een lekkere kop koffie, heerlijke theesoorten en huisgemaakte friandises.

Mogelijkheden

4,5 uur
Vanaf 1 persoon
Op vaste data en locaties