Kookrestaurant

Tijdens deze avond bereidt u zelf, onder leiding van culinair coaches, ons gastronomisch seizoensmenu en kunt u genieten van uw zelfgemaakte culinaire hoogstandjes. Ideaal voor kleinere groepen of gezellig met z’n tweeën. | €72,50 p.p.

Beleef deze unieke restaurantervaring waarbij u zelf in de keuken mag staan! Ongeveer eenmaal per maand organiseren wij op in het weekend ons "Kookrestaurant". Ideaal voor kleinere groepen of gezellig met z'n tweeën. Bestaat uw gezelschap uit meer dan 8 personen dan heeft u de beschikking over uw eigen kookeiland en dinertafel. Bij minder personen deelt u de keuken met anderen. U kunt online reserveren. Bekijk hiernaast de mogelijke data.

Programma

Na ontvangst krijgt u uitleg over het menu dat u met elkaar gaat bereiden. Vervolgens gaat u in teams van circa acht tot tien personen per kookeiland, onder deskundige begeleiding aan de slag. Ieder team bereidt het volledige menu. Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij te kletsen, een wijntje te drinken en bij elkaar in de pannen te kijken. Na ongeveer 1 tot 1,5 uur gaat u aan tafel om te genieten van uw eigen gemaakte culinaire hoogstandjes. Tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor de laatste handelingen aan de volgende gang. Het programma wordt afgesloten met koffie en thee met huisgemaakte friandises.

Cadeaukaart

Wilt u iemand een avond Kookrestaurant cadeau doen? Dan kunt u hier een cadeaukaart bestellen.

Menu

Tijdens ons Kookrestaurant kookt u een 4-gangen seizoensmenu. Dit menu wordt twee keer per jaar gewijzigd. Het is mogelijk dat het menu na uw reservering nog wordt aangepast, we houden uiteraard rekening met dieetwensen.

Het huidige menu ziet er als volgt uit;

Amuse
Kaasballetjes met mosterdmayonaise

Voorgerecht
Komkommer rettich rolletjes met sesamkletskop

Hoofdgerecht
Miso Aubergine met doperwtenpuree en pommes pont neuf

Dessert
Cremé brulee van tonkaboon met vruchtencoulis

Onbeperkt drankenarrangement 

Gedurende het 4 uur durende programma is een onbeperkt drankenarrangement inbegrepen.

  • De meest voorkomende frisdranken en vruchtensappen
  • Heineken bier
  • Witte en rode huiswijn
  • Plat en bruisend mineraalwater

Cadeaubonnen van De Kookfabriek, uitgegeven voor 1 november 2016 zijn geldig voor een deelname aan het Kookrestaurant exclusief dranken. Cadeaubonnen verkregen via ATAG van vóór 1 december 2017 zijn exclusief drankenarrangement. 

Op de avond van het Kookrestaurant is het mogelijk om een drankenarrangement erbij te boeken.

€72,50 per persoon

4 uur
Vanaf 1 persoon
Vaste data en locaties