Lekker Lunchen

Samen met Eatertainment organiseren wij de Bewust Lekker Lunch! Een kookworkshop op 23 maart in Utrecht met gerechten van het seizoen en vol plantaardige eiwitten. | €90,00 p.p.

Ben je na de feestdagen toe aan lekkere en voedzame gerechten? Schrijf je dan in voor onze Bewust Lekker Lunch op 23 maart 2024 in Utrecht. Samen met foodinspiratie platform Eatertainment organiseren wij deze kookworkshop waar je een heerlijk menu kookt uit ons nieuwste kookboek, Earth's Own Cuisine. Het menu zit vol groenten uit het seizoen en plantaardige eiwitten, precies de goede start die je in 2024 nodig hebt!

Programma

Na ontvangst krijgt u uitleg over het menu dat u met elkaar gaat bereiden. Vervolgens gaat u in teams van circa acht tot tien personen per kookeiland, onder deskundige begeleiding aan de slag. Ieder team bereidt het volledige menu. Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij te kletsen, een wijntje te drinken en bij elkaar in de pannen te kijken. Na ongeveer 1 tot 1,5 uur gaat u aan tafel om te genieten van uw eigen gemaakte culinaire hoogstandjes. Tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor de laatste handelingen aan het dessert. Het programma wordt afgesloten met koffie en thee met huisgemaakte friandises.

Menu

Tijdens de Bewust Lekker Lunch kookt u een shared dining menu uit ons kookboek. We houden uiteraard rekening met dieetwensen, deze kunt u doorgeven bij het maken van een reservering.

Het menu ziet er als volgt uit;

Shared dining gerechten
Tarte tatin van ui
Pastinaaksoep
Risotto van knolselderij
Geroosterde spruiten
Rode kool steak met puree van zoete aardappel

Dessert
Hasselback appels en peren

Onbeperkt drankenarrangement 

Gedurende het 3,5 uur durende programma is een onbeperkt drankenarrangement inbegrepen.

  • De meest voorkomende frisdranken en vruchtensappen
  • Heineken bier
  • Witte en rode huiswijn
  • Plat en bruisend mineraalwater

Eatertainment

Achter Eatertainment zitten échte Eatertainers: enthousiaste professionals met een passie voor food. Eatertainment inspireert jou dagelijks op het gebied van lekker eten en drinken met heerlijke recepten, inspirerende blogs, de leukste DIY's én lokale proeverijen bij een winkel bij jou in de buurt. Je stelt gemakkelijk een weekmenu samen met de unieke menuplanner, de benodigde ingrediënten voor recepten bestel je met één druk op de knop via de bestelbuttons én de recepten worden afgestemd op jouw persoonlijke food paspoort.

€90,00 per persoon

3,5 uur
Vanaf 1 persoon
23 maart 2024
Utrecht