Masterclass

Laat u inspireren door een van onze bekende chefs en beleef samen een heerlijke, leerzame en bovenal gezellige kookworkshop in één van onze vestigingen. | €90,00 p.p.

Een kookworkshop onder leiding van een bekende chef bij De Kookfabriek! Bij de Masterclass verwelkomen wij meerdere gezelschappen die met elkaar worden gecombineerd. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en een heerlijk 4-gangen menu te bereiden. De totale groepsgrootte is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Voor onze masterclasses hoeft u absoluut geen topchef te zijn. U kunt online reserveren. Bekijk hiernaast onze agenda!

Programma

Na een feestelijk ontvangst met een glas prosecco start de korte demonstratie van de desbetreffende chef. Ook wordt er uitleg gegeven over het menu dat u gaat bereiden volgens recept van de chef. Vervolgens gaat u in teams van circa zes tot acht per kookeiland, onder deskundige begeleiding aan de slag. Ieder kookeiland bereidt het volledige menu. Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij te kletsen, een wijntje te drinken en bij elkaar in de pannen te kijken. Na ongeveer 1 tot 1,5 uur gaat u aan tafel om te genieten van uw eigen gemaakte culinaire hoogstandjes. Tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor de laatste handelingen aan de volgende gang. Tijdens het hele programma is de bekende chef aanwezig en loopt rond voor advies en uiteraard kunt u met hem op de foto! Het programma wordt afgesloten met koffie en thee met huisgemaakte friandises.

Prijs

De kosten voor de Masterclass bedragen €90,- per persoon inclusief onderstaand drankenarrangement.

Cadeaukaart

Wilt u iemand een Masterclass cadeau geven? Dan kunt u hier een cadeaukaart bestellen.

Menu

Iedere chef heeft een uniek menu. Bent u benieuwd naar het menu dat u gaat koken? Klik dan onderstaand op de foto van de desbetreffende chef.

Onbeperkt drankenarrangement 

Gedurende het 4,5 uur durende programma is een onbeperkt drankenarrangement inbegrepen.

  • De meest voorkomende frisdranken en vruchtensappen
  • Heineken bier
  • Witte en rode huiswijn
  • Plat en bruisend mineraalwater
  • Koffie en thee bij afsluiting

Mogelijkheden

4,5 uur
Vanaf 1 persoon
Op vaste data en locaties