Gopal Appelman

Leer de geheimen van de Vedische keuken kennen tijdens de Masterclass van Gopal Appelman, chef en oprichter van Gopi Gopi. Als zoon van een Vedische chef groeide hij op met de eeuwenoude kooktradities uit India, waar eten niet alleen draait om smaak, maar ook om balans en welzijn.

Tijdens deze Masterclass ontdek je hoe je met pure ingrediënten en verfijnde kruiden gerechten bereidt die niet alleen heerlijk zijn, maar je ook écht goed laten voelen. Je leert werken met de principes van Ayurveda, maakt kennis met verrassende smaakcombinaties en ontdekt hoe je zonder vlees, vis, eieren, knoflook of ui gerechten kunt maken die bomvol smaak zitten.

Gopal neemt je mee op een culinaire reis door de Vedische keuken en laat je ervaren hoe voedzaam, kleurrijk en inspirerend deze manier van koken is. Na afloop ga je niet alleen naar huis met nieuwe recepten en technieken, maar vooral met een goed gevoel – en een volle buik!

Shared dining menu

 

  • Agni Booster
  • Vedische soep van seizoensgroenten
  • Zoet-pittige fruitchutney
  • Bietenraïta
  • Dahl-curry met kokosmelk en wilde spinazie
  • Bloemkool-zoete aardappelcurry met zelfgemaakte garam masala
  • Geurige citroenrijst
  • Chapati's - traditioneel Indiaas flatbread

Dessert

  • Dadel-noten bonbons