Jaimie van Heije

Jaimie van Heije, 32 jaar en geboren in Hilversum, is opgegroeid in een culinair gezin. Zijn vader, met Indonesische roots, bracht smaken van over de wereld in huis. Met een breed smakenpalet en nieuwsgierigheid voor de culinaire wereld kwam zijn keuze voor de koksopleiding dan ook niet onverwacht. De rest is geschiedenis...

De afgelopen 5 jaar heeft Jaimie een succesvolle carrière weten neer te zetten. In 2012 opende hij zijn eigen restaurant in Ouderkerk aan de Amstel. Hier runde niemand minder dan Ron Blaauw vroeger zijn restaurant, waar Jaimie zijn culinaire CV heeft weten uit te breiden. Van keukenhulp tot sous-chef. Veel creatieve projecten die volgen. Zo is hij signature chef van Restaurant Moon in de A’DAM Toren en heeft hij met twee vrienden The Avocado Show bedacht. Hier wordt de ongelooflijk populaire avocado dagelijks, met rijen tot buiten, in allerlei wonderlijke gerechten omgetoverd. Dit is de veelzijdigheid en creativiteit van culinair ondernemer Jaimie van Heije in een notendop!

Het menu

Amuse
Ceviche van zeebaars, met quinoa salade en avocado crème
Voorgerecht
Coquille met mango sour, zoet zure pompoen en een Jalapeño emulsie
Hoofdgerecht
Krokant gebakken kip met hatosi, zoet zure rettich en Hollandaise saus
Dessert
Gemarineerde blauwe bessen met yoghurtijs