Mounir Toub

Mounir Toub heeft is begonnen met werken in verschillende restaurants in het zuiden van het land. Maar inmiddels is hij uitgegroeid tot veel meer dan alleen een chef. Hij heeft zijn eigen programma bij 24Kitchen, kookt iedere zondag bij de Tafel van Kees en begeleidde verscheidene leerlingen voor de Robert Kranenborg Academy, het SUMMA college in Eindhoven én Kitchen Impossible. En als kers op de taart heeft hij met zijn passie voor de Arabische keuken daar ook een kookboek over uitgebracht, genaamd ''Mijn Arabische Keuken''.

Tijdens de Masterclass van Mounir Toub kookt u onder zijn begeleiding en die van onze culinair coaches een 4-gangen seizoensmenu. De recepturen worden door hemzelf geschreven.

Het menu

Amuse
Briouats (filodeeg hapje met feta, munt en cashewnoten)
Voorgerecht
Visspies met paprika chermoula
Hoofdgerecht
Shakshuka met flatbread
Dessert
Crème brûlée van oranjebloesemwater met een amandel-saffraan krokant