Mounir Toub

Mounir Toub heeft is begonnen met werken in verschillende restaurants in het zuiden van het land. Maar inmiddels is hij uitgegroeid tot veel meer dan alleen een chef. Hij heeft zijn eigen programma bij 24Kitchen, kookt iedere zondag bij de Tafel van Kees en begeleidde verscheidene leerlingen voor de Robert Kranenborg Academy, het SUMMA college in Eindhoven én Kitchen Impossible. En als kers op de taart heeft hij met zijn passie voor de Arabische keuken daar ook een kookboek over uitgebracht, genaamd ''Mijn Arabische Keuken''. Tijdens onze Masterclass kookt u recepturen uit zijn nieuwste kookboek; ''Vega Arabisch''.

Tijdens de Masterclass van Mounir Toub kookt u onder zijn begeleiding en die van onze culinair coaches een shared dining seizoensmenu. De recepturen worden door hemzelf geschreven.

Het menu

Shared dining gerechten
Perzische ''Ash''
Kuku Sabzi
Olijvencake met opgeklopte feta
Tomaten tarte tatin
Zoete aubergines met sumak-sesam
Dessert
Libanese muhallebi met abrikozen