Niven & Virginie Kunz

Niven (40), eigenaar en chef van Triptyque, kreeg op zijn 24e als jongste chef zijn Michelinster. Vanaf het begin van zijn carrière spelen groente de hoofdrol! Zijn werk werd bekroond met een Michelinster, ook is hij meermaals beste groente restaurant van het jaar geworden! Een echte groentechef dus! 
Virginie (33), eigenaresse van Triptyque, verzorgt de marketing, management en de sociale media van hun restaurant. Naast dat zij ondernemer is, is zij ook met veel plezier arts. Een leuk weetje is dat Virginie thuis altijd kookt! Koken doet zij al vanaf jonge leeftijd en is haar thuis met de paplepel ingegoten. 

De liefde voor koken is terug te vinden in hun nieuwste kookboek, Groente menu’s! Niven en Virginie bedachten samen gerechten, zij kozen voor nieuwe gerechten maar ook voor echte familierecepturen.

Tijdens de Masterclass met Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz gaat u onder hun begeleiding en die van onze culinair coaches aan de slag met de Spaanse tafel uit hun nieuwste kookboek. Deze recepturen zijn door Niven en Virginie geschreven.


Het menu

Amuse
Gazpacho

Shared dining gerechten
Baskische kip
Paprika en tomatenstoof
Pan con tomate
Patatas bravas met aiolidip
Pintxos
Tuinboontjes met munt
Tortilla

Dessert
Crema catalana met sinaasappelgranité