Niven & Virginie Kunz

Niven (40), eigenaar en chef van Triptyque, kreeg op zijn 24e als jongste chef zijn Michelinster. Vanaf het begin van zijn carrière spelen groente de hoofdrol. Zijn werk werd bekroond met een Michelinster, ook is hij meermaals beste groente restaurant van het jaar geworden. Een echte groentechef dus! 
Virginie (33), eigenaresse van Triptyque, verzorgt de marketing, management en de sociale media van hun restaurant. Naast dat zij ondernemer is, is zij ook met veel plezier arts. Een leuk weetje is dat Virginie thuis altijd kookt. Koken doet zij al vanaf jonge leeftijd en is haar thuis met de paplepel ingegoten. 


Tijdens de Masterclass met Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz gaat u onder hun begeleiding en die van onze culinair coaches aan de slag met een aantal Triptyque gerechten. 


Het menu

Voorgerecht
Afgelakte aubergine met geitenkaas en kruidenolie
Tussengerecht
Tartaar van wortel met zelfgemaakte mayonaise en crouton
Hoofdgerecht
Gepocheerd kwartelei met biet en aardappelsalade 
Dessert
Crème karamel van pastinaak