Streaming Chefs: Live

Koken op anderhalve meter | Een makkelijk en verrassend hoofdgerecht en iets lekkers voor bij de koffie/thee, je krijgt ook een portie mee naar huis | €65,00 p.p. | 2,5 uur

Streaming Chefs: Live is een variatie op onze digitale kookworkshop. Onze culinair coach kookt gedurende de workshop van 2,5 uur tegelijkertijd met u mee. Wanneer u klaar bent met koken gaat u aan tafel om te genieten van uw zelfgemaakte hoofdgerecht. De avond wordt natuurlijk afgesloten met een kopje koffie of thee met uw zelfgemaakte dessert. Tijdens deze workshop kookt u volledig voor uzelf én krijgt u een portie mee naar huis om er nogmaals van te genieten.

Programma

Na ontvangst krijgt u uitleg over het gerecht dat u  gaat bereiden. Vervolgens gaat u met uiterlijk twee personen per kookeiland, onder deskundige begeleiding aan de slag. Huishoudens mogen uiteraard met meer dan twee personen per kookeiland werken. U bereidt het gerecht volledig voor uzelf op minimaal anderhalve meter afstand van andere gasten. Tijdens het koken is er voldoende tijd om een wijntje te drinken en uw culinaire vragen aan de chef te stellen. Na ongeveer een uur gaat u aan tafel om te genieten van uw eigen gemaakte culinaire hoogstandjes. Tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor de laatste handelingen aan het dessert. Het programma wordt afgesloten met koffie en thee en uw zelfgemaakte dessert.

Dranken

Gedurende het 2,5 uur durende programma is het volgende drankenarrangement inbegrepen:

  • De meest voorkomende frisdranken en vruchtensappen 
  • Heineken bier en witte en rode huiswijn
  • Plat en bruisend mineraalwater


Alle recepturen zijn digitaal beschikbaar zodat men de avond thuis nogmaals kan beleven.
Wij kunnen gedurende de dag of avond meerdere gezelschappen verwelkomen, houdt hier alstublieft rekening mee.

€65,00* per persoon

*Bovenstaande prijzen zijn voor zakelijke gasten exclusief BTW.

Mogelijkheden

Duur: 2,5 uur
Minimaal 8 personen
Datum en aanvang in overleg
7 dagen per week mogelijk

Menu

Hoofdgerecht
Libanese kip met granaatappel en gegrilde courgette
Dessert
Aardbeien Romanoff