Support your Locals

Koken op anderhalve meter | Ga creatief aan de slag in een kookworkshop zonder recepturen en mét het gebruik van lokale producten | €99,50 p.p. | 3,5 uur

Heb je interesse in een uitdagende kookworkshop? Kies dan voor onze Support your Locals workshop. Hierbij kook je zonder recepturen een heerlijk 2-gangen menu én maak je iets lekkers voor bij de koffie en thee achteraf. Geef je culinaire creativiteit de vrijheid tijdens deze kookworkshop.

Programma

Na ontvangst krijgt u uitleg over de kookworkshop en de ingrediënten waarmee u gaat koken. Vervolgens gaat u in teams van 2 personen per kookeiland, onder deskundige begeleiding aan de slag. Ieder team bereidt het hele menu. Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij te kletsen en een wijntje te drinken. Na ongeveer anderhalf uur gaat u aan tafel om te genieten van uw eigen gemaakte culinaire hoogstandjes. Tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor de laatste handelingen aan het hoofdgerecht. Het programma wordt afgesloten met koffie en thee en uw zelfgemaakte zoetigheden.

Wanneer u met een huishouden deelneemt kan er met meer dan twee personen per eiland worden gekookt.

Dranken

Gedurende het 2,5uur durende programma is het volgende drankenarrangement inbegrepen:

  • De meest voorkomende frisdranken en vruchtensappen 
  • Heineken bier en witte en rode huiswijn
  • Plat en bruisend mineraalwater

Support your Locals

Tijdens de workshop kookt u met een krat dagverse ingrediënten. Dit zijn ingrediënten van lokale boeren, hiermee willen wij de lokale ondernemers steunen tijdens deze lastige periode. Vandaar de naam, Support your Locals.

Wij kunnen gedurende de dag of avond meerdere gezelschappen verwelkomen, houdt hier alstublieft rekening mee.

€99,50 per persoon*

*Bovenstaande prijzen zijn voor zakelijke klanten exclusief BTW

Mogelijkheden

Duur 3 uur
Minimaal 8 personen
Datum en aanvang in overleg
7 dagen per week mogelijk