Top Chefs

Een bijzonder culinair en avondvullend programma bestaand uit een 4-gangen menu naar recept van top chef Julius Jaspers. | €90,00 p.p. | 4 uur

Wenst u een geheel avondvullend programma op culinair hoger niveau, waarbij het u aan niets mag ontbreken? Kies dan voor het Top Chefs arrangement. Speciaal voor de Kookfabriek ontwikkelt Nederlandse Top Chef Julius Jaspers ieder seizoen recepten voor een 4-gangen menu. 

Programma

Na ontvangst met een glas Prosecco, hapje en tafelgarnituur, krijgt u uitleg over het menu dat u met elkaar gaat bereiden. Vervolgens gaat u in teams van circa 8 tot 12 personen per kookeiland, onder deskundige begeleiding aan de slag. Ieder team bereidt het hele menu. Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij te kletsen, een wijntje te drinken en bij elkaar in de pannen te kijken. Na ongeveer 1 tot 1,5 uur gaat u aan tafel om te genieten van uw eigen gemaakte culinaire hoogstandjes. Tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor de laatste handelingen aan de volgende gang. Het programma wordt afgesloten met koffie en thee met huisgemaakte friandises.

Onbeperkt drankenarrangement 

Gedurende het 4 uur durende programma is een onbeperkt drankenarrangement inbegrepen.

  • De meest voorkomende frisdranken en vruchtensappen
  • Heineken bier
  • Witte en rode huiswijn
  • Plat en bruisend mineraalwater

Alle recepturen zijn digitaal beschikbaar zodat men de avond thuis nogmaals kan beleven.
Wij kunnen gedurende de dag of avond meerdere gezelschappen verwelkomen, houdt u hier alstublieft rekening mee.

Aanvullingen

  • Vergadering/presentatie voor aanvang v.a. € 15,00 p.p. 
  • Naborrel per 1/2 uur € 6,00 p.p. 
  • Engelstalige begeleiding € 2,00 p.p. 
  • Wijnproeftafel o.l.v. vinoloog € 13,00 p.p. 
  • Optreden celebrity chef prijs op aanvraag 

Giveaway

  • Kookfabriek kookschort € 10,50 p/s 
  • Kookfabriek kookschort met opdruk € 18,00 p/s 
  • Koksdoek met Kookfabriek logo €5,50 p/s 
  • Bag-to-Nature pakketje € 3,50 p/s 

€90,00* per persoon

* bovenstaande prijzen zijn voor zakelijke klanten exclusief BTW

Vraag offerte aan

Mogelijkheden

Duur 4 uur
Minimaal 8 personen
Datum en aanvang in overleg
7 dagen per week mogelijk

Menu

Amuse
Spicy bloemkool

Voorgerecht
À la minute gerookte zalm met aardappelblini's en mierikswortelmayonaise

Hoofdgerecht
In olie gegaarde diamanthaas met mosterdsaus en ''pot-au-feu'' van groenten

Dessert
Blanc manger met gezouten karamel en een amandelkrokantje


De recepturen zijn ontwikkeld door Topchef Julius Jaspers