Partners van de kookfabriek

Atag

Een nieuwe keuken samenstellen, dat doe je hoogstens een paar keer in je leven. Hoe belangrijk is het dan niet dat die keuken helemaal naar wens is en lekker ‘werkt’? Dat zit ‘m niet alleen in de indeling, de frontjes of de apparatuur. De keuken moet vooral goed bij je passen.

Bij ATAG hebben ze oog voor de mens áchter de keuken. De thuiskok, met een eigen verhaal, wensen, gebruiken en rituelen. ATAG weet waar de thuiskok naar verlangt en biedt praktische, duurzame producten, speciaal ontwikkeld vanuit het oogpunt van de thuiskok. Voor een thuiskok is geïnspireerd koken een creatieve bezigheid, onderdeel van een levensstijl. Het zijn mensen met ambitie in de keuken. Ze hebben een positieve kijk op het leven, houden van gezelligheid en zijn enthousiast over alles wat met koken te maken heeft. Koken met mooie en goede kookapparatuur verhoogt hun kookplezier.

Het kookplezier van de thuiskok is van oudsher in de producten van ATAG verankerd. ATAG benut de intuïtieve kracht van design en de nieuwste kookinnovaties en combineert die met de ervaringen van onze kookliefhebbers. Hierdoor herkent de thuiskok zich in ATAG.

WMF

Een sterrenmaaltijd serveren? Daar hoef je echt geen professionele chef voor te zijn: met goed keukengerei creëer je heel simpel een onvergetelijke, culinaire ervaring voor jouw gasten – en met de tools van WMF krijg je nóg meer plezier in het voorbereiden, koken, dineren en drinken.

Om kookliefhebbers kwalitatief hoogwaardige, functionele en mooi vormgegeven producten te bieden, opende de Duitse Daniel Straub samen met de gebroeders Schweizer in 1853 een metaalwarenfabriek voor tafel- en keukengerei onder de naam WMF. Sindsdien is het merk continu bezig met het vernieuwen van product en design: zo wordt er gewerkt met de beste materialen en wordt het assortiment steeds aangepast aan de ontwikkelingen in de tijd.

FoodFirst Network

Bij FoodFirst Network houden ze van lekker én goed eten. Ze heten niet voor niets FoodFirst Network, want gezonder leven begint met goede voeding. Dat het lekker is, zie je terug in de video’s en recepten. Dat het goed voor je is, zul je gaan merken.

FoodFirst Network is groot fan van vers, onbewerkt en puur eten. Geen pakjes en zakjes, maar puur natuur. De maaltijden zijn volwaardig en geven je veel verzadiging. Ze bevatten veel groenten, volle granen en goede vetten. Dat is misschien best even wennen. Ook als het om het koken gaat. Ben je niet zo bedreven in de keuken? Heb je behoefte aan simpele tips & tricks? Kom dan naar de FoodFirst Cookery School. In de thema kookworkshops leer je lekker én gezond koken, ontmoet je nieuwe mensen en kom je meer te weten over het effect van de juiste voeding op je gezondheid.

Naast lekker, puur en onbewerkt eten, helpt FoodFirst Network je met regelmatig bewegen, goed slapen en voldoende ontspannen. Het hoort er allemaal bij. Als member van het online platform krijg je toegang tot honderden recepten voor ontbijt, lunch en diner. Ze serveren weekmenu's op maat om sneller je doel te bereiken, bijvoorbeeld als je wilt afvallen. Ook laten ze je zien hoe je makkelijk meer kunt gaan bewegen, in en om het huis, met work-outs en yogalessen. In video's en interessante artikelen geven ze tips en informatie over slaap, ademhalen en ontspannen. Leefstijl is je beste medicijn!

Chaud Devant

Chaud Devant is met een mooi verhaal begonnen. In 1996 werkte Bianca van der Lee bij een restaurant in Amsterdam, toen de kok daar uit zijn broek scheurde. Ze raapte hem op en vroeg zich af of er geen leukere modellen op de markt waren. Zo ontstond het idee om eigentijdse, stijlvolle en professionele kokskleding te ontwikkelen. De naam van het bedrijf werd een kreet uit de Franse keuken: ‘chaud devant’ betekent ‘opzij, aan de kant, ik heb een heet bord in mijn handen!’

Twintig jaar later is Chaud Devant uitgegroeid tot hét trendy label voor de moderne chef, keukenbrigade en bedienend personeel. De designs worden in Amsterdam ontworpen en daarna bewust in Europa geproduceerd. Je ziet hun kleding in het café bij jou om de hoek, maar ook in tv-programma’s en sterrenrestaurants.