Shared dining vanaf 1 persoon

Samen met Eatertainment organiseren wij de workshop Shared dining (vanaf 1 persoon)! Een kookworkshop op zaterdag 29 juni in Amsterdam met gerechten van het seizoen. €90,00 p.p.

Na aan zeer geslaagde eerste editie van de kookworkshop in samenwerking met Eatertainment,organiseren wij op zaterdag 29 juni een nieuwe shared dining kookworkshop in Amsterdam. Zin om aan de slag te gaan met heerlijke gerechten? Schrijf jezelf dan nu in en ga aan de slag met een smaakvol menu met groente van het seizoen! 

Programma

Na ontvangst krijg je een uitleg over het menu dat je met elkaar gaat bereiden. Vervolgens ga je in teams van circa acht tot tien personen per kookeiland, onder deskundige begeleiding aan de slag. Ieder team bereidt het volledige menu. Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij te kletsen, een wijntje te drinken en bij elkaar in de pannen te kijken. Na ongeveer 1 tot 1,5 uur ga je aan tafel om te genieten van jouw eigen gemaakte culinaire hoogstandjes. Tussendoor ga je nog kort de keuken in voor de laatste handelingen aan het dessert. Het programma wordt afgesloten met koffie en thee met huisgemaakte friandises.

Menu

Tijdens de shared dining workshop kook je een menu bedacht door onze chefs met groenten van het seizoen. We houden uiteraard rekening met jouw dieetwensen, deze kan je doorgeven bij het maken van een reservering.

Het menu ziet er als volgt uit;
Shared dining gerechten
Tom kha kai soep
Aardappelsalade met verse groente
Tomaten tarte tatin met oude kaas
Paddenstoelen wonton met chili olie
Tempura bloemkool met vadouvanmayonaise 

Dessert
Mille feuille met mascarponecremé en vers fruit

Onbeperkt drankenarrangement 

Gedurende het 3,5 uur durende programma is een onbeperkt drankenarrangement inbegrepen.

  • De meest voorkomende frisdranken en vruchtensappen
  • Heineken bier
  • Witte en rode huiswijn
  • Plat en bruisend mineraalwater

Eatertainment

Achter Eatertainment zitten échte Eatertainers: enthousiaste professionals met een passie voor food. Eatertainment inspireert jou dagelijks op het gebied van lekker eten en drinken met heerlijke recepten, inspirerende blogs, de leukste DIY's én lokale proeverijen bij een winkel bij jou in de buurt. Je stelt gemakkelijk een weekmenu samen met de unieke menuplanner, de benodigde ingrediënten voor recepten bestel je met één druk op de knop via de bestelbuttons én de recepten worden afgestemd op jouw persoonlijke food paspoort.

 

€90,00 per persoon

3,5 uur
Vanaf 1 persoon
29 juni 2024
Amsterdam
De Flinesstraat 4