Partners van de kookfabriek

Atag

Een nieuwe keuken samenstellen, dat doe je hoogstens een paar keer in je leven. Hoe belangrijk is het dan niet dat die keuken helemaal naar wens is en lekker ‘werkt’? Dat zit ‘m niet alleen in de indeling, de frontjes of de apparatuur. De keuken moet vooral goed bij je passen.

Bij ATAG hebben ze oog voor de mens áchter de keuken. De thuiskok, met een eigen verhaal, wensen, gebruiken en rituelen. ATAG weet waar de thuiskok naar verlangt en biedt praktische, duurzame producten, speciaal ontwikkeld vanuit het oogpunt van de thuiskok. Voor een thuiskok is geïnspireerd koken een creatieve bezigheid, onderdeel van een levensstijl. Het zijn mensen met ambitie in de keuken. Ze hebben een positieve kijk op het leven, houden van gezelligheid en zijn enthousiast over alles wat met koken te maken heeft. Koken met mooie en goede kookapparatuur verhoogt hun kookplezier.

Het kookplezier van de thuiskok is van oudsher in de producten van ATAG verankerd. ATAG benut de intuïtieve kracht van design en de nieuwste kookinnovaties en combineert die met de ervaringen van onze kookliefhebbers. Hierdoor herkent de thuiskok zich in ATAG.

WMF

Een sterrenmaaltijd serveren? Daar hoef je echt geen professionele chef voor te zijn: met goed keukengerei creëer je heel simpel een onvergetelijke, culinaire ervaring voor jouw gasten – en met de tools van WMF krijg je nóg meer plezier in het voorbereiden, koken, dineren en drinken.

Om kookliefhebbers kwalitatief hoogwaardige, functionele en mooi vormgegeven producten te bieden, opende de Duitse Daniel Straub samen met de gebroeders Schweizer in 1853 een metaalwarenfabriek voor tafel- en keukengerei onder de naam WMF. Sindsdien is het merk continu bezig met het vernieuwen van product en design: zo wordt er gewerkt met de beste materialen en wordt het assortiment steeds aangepast aan de ontwikkelingen in de tijd.

Wil je meer lezen over onze samenwerking met WMF? Neem dan een kijkje op hun website

 

Chaud Devant

Chaud Devant is met een mooi verhaal begonnen. In 1996 werkte Bianca van der Lee bij een restaurant in Amsterdam, toen de kok daar uit zijn broek scheurde. Ze raapte hem op en vroeg zich af of er geen leukere modellen op de markt waren. Zo ontstond het idee om eigentijdse, stijlvolle en professionele kokskleding te ontwikkelen. De naam van het bedrijf werd een kreet uit de Franse keuken: ‘chaud devant’ betekent ‘opzij, aan de kant, ik heb een heet bord in mijn handen!’

Twintig jaar later is Chaud Devant uitgegroeid tot hét trendy label voor de moderne chef, keukenbrigade en bedienend personeel. De designs worden in Amsterdam ontworpen en daarna bewust in Europa geproduceerd. Je ziet hun kleding in het café bij jou om de hoek, maar ook in tv-programma’s en sterrenrestaurants.