De Kookfabriek als beurslocatie

De Kookfabriek is naast een kookstudio ook een zeer geschikte locatie voor (culinaire) beurzen, proeverijen en kleine congressen.

Zou u een beurs willen organiseren in een inspirerende ruimte? Daar heeft De Kookfabriek al 20 jaar ervaring mee. Omdat ieder evenement anders is stellen wij graag een offerte op maat voor u op. Wij denken graag met u mee om gezamenlijk een succesvol evenement neer te zetten.

De grote ruimtes van alle vier de vestigingen kunnen naar uw wens worden ingericht. De kookeilanden kunnen bijvoorbeeld uitstekend worden ingezet als stands/showtafels. Daarnaast kan De Kookfabriek de volledige F&B verzorgen en de inhuur van materialen/meubilair voor u uit handen nemen.

Spreekinstallatie en beamers/flatscreens zijn op elke locatie aanwezig.

Beurslocatie Amsterdam

De Kookfabriek Amsterdam heeft een totale vloeroppervlakte van 1.080m2 en is circa 6 meter hoog. Hierdoor ervaren uw gasten een prettig ruimtegevoel. De Kookfabriek Amsterdam heeft naast de begane grond ook een kleinere ruimte van 120m2 op de eerste verdieping.

Beurslocatie Utrecht

De Kookfabriek Utrecht heeft een totale vloeroppervlakte van 600m2 en is circa 5 meter hoog. De ruimte is gesitueerd op de begane grond.

Beurslocatie Den Haag

De Kookfabriek Den Haag bevindt zich op de 3e verdieping in het pand 'De Schilde', Het gebouw is bestemd als stadslandbouwlocatie. De oppervlakte van De Kookfabriek bedraagt 670m2 en de plafondhoogte is 4,5 meter.

Beurslocatie Groningen

De Kookfabriek Groningen bevindt zich in De Melkfabriek. Dit is een congreslocatie met verschilende ruimtes, geschikt voor uiteenlopende beurzen en congressen. De totale gebruiksoppervlakte is 700m2. Hiervan is de grootste centrale ruimte op de begane grond 127 m2 met een podium van 30m2. Naast deze centrale ruimte beschikken wij ook over 6 zalen met een formaat variërend van 18 tot 26 m2.

Beurslocatie Rotterdam

De totale vloeroppervlakte van De Kookfabriek Rotterdam is 500m2 en de ruimte is ongeveer 3 meter hoog. De begane grond is 350m2 en er zijn 2 vides van elk 75m2. De Kookfabriek Rotterdam beschikt over mobiele kookeilanden. Hierdoor is het mogelijk om de ruimte volledig naar uw wens in de delen.