Éclairs met Gwenn

Leer de kunst achter een prachtig stukje Franse patisserie; éclairs. Onder leiding van Gwenn, winnaar Heel Holland Bakt 2021, gaat u tijdens deze Masterclass aan de slag met verschillende basistechnieken. U gaat naar huis met een dosis inspiratie, uw eigengemaakte éclairs en de recepten om er thuis nogmaals mee aan de slag te gaan.

Technieken

  • Soezendeeg maken en opspuiten
  • Basis banketbakkersroom en smaakvariaties
  • Glaceren met fondant

U bent vanaf 12:30 uur van harte welkom, tijdens de ontvangst serveren wij verschillende soorten belegde sandwiches. Om 13:00 uur starten we met de introductie en verzorgt Gwenn een korte demonstratie. Vervolgens gaat u zelf in tweetallen aan de slag met het maken van het soezendeeg. Tijdens het programma zijn meerdere demonstraties zodat u alle technieken eerst kunt zien voor u ermee aan de slag gaat. We sluiten de Masterclass af met koffie en thee.