Asperges 3-gangen kookworkshop

Een éénmalige workshop! Kom ook het asperge menu bereiden en dineren. | €65,00 p.p.

Tijdens deze éénmalige workshop gaat u 3-gangen bereiden met asperges. U wordt meegenomen in het gehele proces van begin tot eind. 

Deze 3- gangen workshop zal helemaal in het teken staan van de asperge. Het aspergeseizoen is weer begonnen en daarom is het extra leuk en lekker om te zien en te ervaren welke verschillende gerechten je met deze heerlijke groente kan klaarmaken. Alle recepten van de drie gangen workshop zullen daarom ook asperges bevatten. Bestaat uw gezelschap uit 6 personen dan heeft u de beschikking over uw eigen kookeiland en dinertafel. Bij minder personen deelt u de keuken met anderen. U kunt online reserveren voor deze workshop.  

Programma

Na het ontvangst met een glas mousserende wijn krijgt u uitleg over het 3- gangen menu dat u met elkaar gaat bereiden. Vervolgens gaat u in teams van circa zes mensen per kookeiland, onder deskundige begeleiding aan de slag. Ieder team gaat het volledige menu per kookeiland bereiden. Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij te kletsen, een wijntje te drinken en bij elkaar in de pannen te kijken. Na ongeveer 1 tot 1,5 uur gaat u aan tafel om te genieten van uw eigen gemaakte culinaire hoogstandjes. Tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor de laatste handelingen aan de volgende gang. Het programma wordt afgesloten met koffie en thee met huisgemaakte friandises. 

Het menu

Voorgerecht:
Asperge tarrtelette met een crème van asperge en een kruidenolie
Hoofdgerecht:
Asperge a la flamande met perterselie aardappelen
Dessert:
Panna cotta van Asperge en gekonfijte rabarber

Onbeperkt drankenarrangement 

Gedurende het 4 uur durende programma is een onbeperkt drankenarrangement inbegrepen.

  • Frisdranken van roze bunker en vruchtensappen
  • Heineken bier
  • Witte en rode huiswijn
  • Plat en bruisend mineraalwater

Mogelijkheden

Op zondag 26 mei 2024
Locatie Utrecht
Inschrijven vanaf 1 persoon
Programma duurt 4 uur